Doe mee met het gevecht tegen spam en blokkeer al deze neppers voordat ze je website bevuilen met hun spam!

Neplinks.nl
Verbannen email RSS Feed Email Verbannen gebruikersnamen RSS Feed IP Verbannen website's RSS Feed Websites

Verbannen adressen
Vorige Volgende
Disclaimer

Al een tijdje beheer ik een aantal site's en de laatste tijd zie ik steeds meer het spam fenomeen op mijn forum's verschijnen en ook in mijn link systemen. Super irritant!
Allemaal extra werk wat ik moet doen! Vanwege deze mongolen (Sorry, ik ben heel geirriteert) heb ik een aantal scripts geschreven zodat ik alleen op 1 punt alle mispunten hoef in te voeren. s'Avonds word deze lijst verdeelt over alle website's die ik beheer. Zoals je begrijpt scheelt dit mij een hele berg werk en het motiveert mij om de lijst grondig bij te houden.

Waarom zou ik al deze informatie niet delen, ik weet zeker dat ik niet de enige ben die elke dag moet strijden om zijn forums, linksystemen schoon moet houden! Ik heb immers mijn databases helemaal tiptop ingedeelt en alles kan ik met een simpel scriptje eruit halen. En nu dus ook op jou beeldscherm kan weergeven in kant & klare knip & plak code.
Natuurlijk heb ik mijn site's opgenomen op de index, in de hoop nog op een paar mooie (niet geheel onbelangrijk schone!) linkdealtjes. Krijg ik toch iets terug voor het werk wat ik toch noodgedwongen moet doen om te voorkomen dat mijn website's een grote puinbak worden.

Ben je onbekend met MySQL?? Knoei er dan ook niet mee Mailtjes omtrend, mijn database is verknalt door jou website en dergelijke, gaan direct in de prullenbak en heb ik maar 1 boodschap voor: Eigen schult dikke bult! Leer MySQL voordat je hiermee aan de gang gaat. Voor de rest die dat wel door heeft, suc6!

Ik hoop dat jullie er veel profeit van zullen hebben en er verstandig gebruik van maken!

Heb je nog toevoegingen voor de lijst, mail het mij:

Uw naam:
Uw email adres:
Uw tekst:
Doe mee met het gevecht tegen spam en blokkeer al deze scammers voordat ze je website bevuilen met hun spam! of erger: je site hacken!


Copyright informatie

Het is u toegestaan de op deze website beschikbare gegevens en bijbehorende grafische voorstellingen te gebruiken, mits (1) auteursrechtaanduiding op alle kopieën wordt overgenomen, en zowel de auteursrechtaanduiding als deze kennisgeving met betrekking tot toestemming worden overgenomen, (2) de op deze website beschikbare gegevens en bijbehorende grafische voorstellingen uitsluitend voor informatie- en niet-commerciële of persoonlijke doeleinden worden gebruikt, (3) de op deze website beschikbare gegevens en bijbehorende grafische voorstellingen op geen enkele wijze worden bewerkt, en (4) de op deze website beschikbare grafische voorstellingen niet afzonderlijk van de bijbehorende tekst worden gebruikt.

NEPLINKS.NL EN/OF ZIJN RESPECTIEVE TOELEVERANCIERS DOEN GEEN TOEZEGGINGEN MET BETREKKING TOT DE GESCHIKTHEID VOOR ENIG DOEL VAN DE INFORMATIE VERVAT IN DE GEGEVENS EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE VOORSTELLINGEN DIE OP DEZE WEBSITE WORDEN GEPUBLICEERD. AL DEZE GEGEVENS EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE VOORSTELLINGEN WORDEN ZONDER ENIGE VORM VAN GARANTIE VERSTREKT. NEPLINKS.NL EN/OF RESPECTIEVE TOELEVERANCIERS WIJZEN HIERDOOR ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DIE INFORMATIE VAN DE HAND. IN GEEN GEVAL IS NEPLINKS.NL EN/OF ZIJN RESPECTIEVE TOELEVERANCIERS AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE SPECIALE, INDIRECTE OF GEVOLGSCHADE, OF ENIGE SCHADE ALS GEVOLG VAN VERHINDERING TOT GEBRUIK, VERLIES VAN GEGEVENS, HETZIJ CONTRACTUEEL, HETZIJ UIT HOOFDE VAN NALATIGHEID OF ANDERE ONRECHTMATIGE DAAD, ALS GEVOLG VAN OF IN VERBAND MET HET GEBRUIK OF DE PRESTATIES VAN OP DEZE WEBSITE BESCHIKBARE INFORMATIE.

HET IS MOGELIJK DAT DE OP DEZE WEBSITE GEPUBLICEERDE GEGEVENS EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE VOORSTELLINGEN TECHNISCHE ONVOLKOMENHEDEN OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN BEVATTEN. VAN TIJD TOT TIJD WORDEN IN DE DAARIN VERVATTE INFORMATIE WIJZIGINGEN AANGEBRACHT. NEPLINKS.NL EN/OF ZIJN RESPECTIEVE TOELEVERANCIERS KUNNEN TE ALLEN TIJDE VERBETERINGEN EN/OF WIJZIGINGEN IN DE DAARIN BESCHREVEN ONDERZOEKEN AANBRENGEN.

Alle rechten die hierin niet uitdrukkelijk zijn verleend, worden voorbehouden.

Voor vragen of problemen in verband met deze service kunt u contact opnemen met r_leeuw@hotmail.com.

Vorige Volgende

Adultcash.be
Updated: 09-08-22